Choď na obsah Choď na menu

Původem příběhu může být Rüdigerova vysoká noha

Začalo poslední kolo skupiny E skupinové fáze Světového poháru. V zápase mezi německým týmem a Kostarikou měli vojáci německého týmu na sobě fotbalový dres a vstřelili 4 branky. Své soupeře porazili 4:2, ale měli rozdílovou nevýhodu. , byl vyřazen.

Mrzí 4:2, ačkoli Německo vyhrálo zápas a vstřelilo spoustu gólů, stále to nepomohlo. Gólový rozdíl Španělska je přeci jen příliš velký. Španělsko položilo základy tím, že v úvodním kole porazilo Kostariku 7:0.

Důvod vyřazení Německa však může začít u Rüdigera v 2. dresy Německo. Rüdiger v prvním kole skupinové fáze použil přehnaný běžecký pohyb s vysokýma nohama a po úspěšné obraně se rozesmál. Tato akce odráží pohrdání japonským týmem. Někteří fanoušci si proto myslí, že jde o spolupráci mezi Španělskem a japonským týmem, která záměrně prohrála s japonským týmem a nakonec způsobila vyřazení německého týmu. Ale pokud jde o pravý důvod, musím říct, že poté, co německý tým prohrál s japonským týmem v prvním kole, jejich osud už není v jejich rukou.

 

Komentáre

Pridať komentár

Prehľad komentárov

Zatiaľ nebol vložený žiadny komentár.